Les freqüències del trajecte marítim Formentera-Eivissa no s'ajusten a les necessitats dels ciutadans

La diputada de Gent per Formentera, Sílvia Tur, ha lamentat en el ple del Parlament la ineficàcia del transport marítim

La diputada de Gent per Formentera, Sílvia Tur, ha criticat en el ple del Parlament que les freqüències marítimes que comuniquen Formentera i Eivissa no s'ajusten a les necessitats dels residents, especialment a primera i a darrera hora del dia, durant la major part de l'any. 

Tur ha fet aquestes declaracions en el ple del Parlament d'aquest dimarts, en què ha preguntat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, quina feina havia fet l'Executiu en matèria de transport marítim. En aquest sentit, Armengol ha reconegut que "encara queda feina per fer". 

Silvia Tur, diputada del Grup Mixt, ha criticat que sembla que el transport marítim "no és una de les prioritats" d'aquest Executiu i ha reclamat que mostri l'esborrany del decret de regulació del transport marítim, que "ja s'hauria d'haver aprovat l'any 2011 i que la presidenta es va comprometre a enllestir per a l'any 2016". 

Amb tot, Armengol ha destacat que s'han fet avanços pel que fa a l'actualització del pagament a les navilieres per les deduccions que s'apliquen als passatgers, i també pel que fa a l'aplicació de les bonificacions als vehicles de persones amb discapacitat o que afecten l'aplicació del descompte del 75% del transport marítim.


EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF