El grup Cursach anuncia que no obrirà bars ni discoteques aquest estiu

Els que no iniciaran l'activitat aquesta temporada seran Tito's, BCM, MegaPark i The Club 

El grup Cursach ha anunciat aquest dilluns que mantindrà tancats durant aquest estiu els seus establiments d'oci nocturn Tito’s, BCM Disc Empire, MegaPark i The Club, arran de la decisió del Govern balear de restringir l'inici de l'activitat de les sales de festa i discoteques, segons han explicat en un comunicat.

"Es tracta d'un anunci difícil, conseqüència de la decisió extraordinària del Govern balear de no permetre l'activitat de sales de festa i discoteques a les Illes, especialment a la Platja de Palma i Magaluf", ha indicat l'empresa.

El Grup Cursach ha lamentat "profundament" la situació, "especialment pels centenars de treballadors que de manera directa o indirecta es veuen afectats per la impossibilitat de poder exercir l'activitat". Igualment, els ha agraït la comprensió i els ha assegurat que l'any que ve continuaran treballant per ser el referent d'oci a Mallorca. 

Tot i que la situació de la Platja de Palma sembla que millorarà durant el mes de juliol, on tenen previst que s'obrin fins a un 60% dels hotels de la zona, la situació a la zona de Palmanova i Magaluf és complicada aquest estiu perquè depèn més del turisme britànic que no de l’alemany. S’espera que durant la primera quinzena de juliol només obrin mitja dotzena dels 80 hotels que hi ha, segons va explicar el president de l’Associació Hotelera de Palmanova i Magaluf, Mauricio Carballeda.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF