Economia 03/12/2020

CCOO i UGT s'incorporen a la comissió d'experts per a la reobertura turística

El conseller Negueruela i els sindicats han abordat com millorar els protocols de prevenció del covid-19 en l'àmbit laboral l'any que ve

Ara Balears
1 min
El conseller Negueruela s'ha reunit aquest dijous amb representants dels sindicats.

PalmaEl conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha mantingut aquest dijous una reunió amb els representants de CCOO, Silvia Montejano, i UGT, Antonio Copete i José García Relucio, en la qual els dos sindicats s'han incorporat a la comissió d'experts per a la reobertura turística, constituïda per Turisme la setmana passada.

Durant la trobada, el conseller ha explicat els detalls de la reunió desenvolupada la setmana passada, a més de l'estratègia per abordar el futur reinici turístic de la Comunitat. L'Executiu ha destacat que les dues parts han abordat com millorar els protocols de prevenció del covid-19 en l'àmbit laboral amb vista al 2021.

L'objecte d'aquesta comissió, ha assenyalat la Conselleria, és determinar una estratègia comuna que permeti posicionar les Illes com a destinació turística segura. Segons el Govern, els participants aniran determinant quines mesures es podran posar en marxa o quins protocols tindran les Balears per aconseguir aquest posicionament.

Amb la incorporació dels sindicats, la comissió estarà formada per diferents experts de diversos àmbits: àrea sanitària, sector d'allotjament, àrea econòmica, àrea científica i àrea tecnològica.

stats