Les Balears fan campanya a Alemanya, el Regne Unit i França per incentivar la temporada turística del 2021

Amb el lema 'Esperem veure't aviat', aquesta acció pretén mostrar aquells valors diferenciadors que identifiquen les Illes

Les Balears comencen aquest dilluns a fer campanya a Alemanya, el Regne Unit i França per incentivar la temporada turística del 2021. L'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) ha posat aquesta campanya en marxa per posicionar les Illes com a destinació segura i per mantenir la marca 'Illes Balears' i perquè els consumidors "triïn la nostra destinació amb vista a les vendes de la primavera 2021".

Amb el lema 'Esperem veure't aviat', la campanya pretén mostrar aquells valors diferenciadors que identifiquen les Illes com a destinació turística, "ressaltant aquells productes dels quals es pot gaudir a les Illes durant la primavera", segons han explicat en un comunicat.

A més, volen continuar transmetent que les Balears estan preparades per rebre els turistes "amb plenes garanties de seguretat". Aquesta campanya estarà activa fins a final del mes de desembre en mitjans online, publicitat exterior a diferents ciutats de cada mercat emissor i a les xarxes socials. 

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF