Economia 10/03/2018

La CAIB complirà la llei amb els proveïdors

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Pilar Costa, va assegurar que “és clar” que l’executiu autonòmic està preparat per complir la nova Llei de contractació pública

Ll.f.l.
1 min
La CAIB complirà la llei amb els proveïdors

PalmaLa consellera de Presidència i portaveu del Govern, Pilar Costa, va assegurar que “és clar” que l’executiu autonòmic està preparat per complir la nova Llei de contractació pública, que va entrar en vigor divendres passat.

Costa va explicar que tot i que en el Consell de Govern de divendres passat no es va parlar de l’entrada en vigor de la llei, sí que s’han fet “moltes reunions jurídiques” i “tècniques” a les secretaries generals.

La nova Llei de contractes del sector públic ha entrat en vigor quatre mesos després de la seva publicació al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), i introduirà mesures per millorar la transparència, l’agilitat i el control en les adjudicacions públiques a través de l’Administració electrònica.

Això, concretament, suposa la supressió de la possibilitat de contractació sen se publicitat, l’obligatorietat de les factures electròniques i el pagament directe de l’Administració als subcontractistes. Com a punt negatiu, incorpora criteris arbitraris.

stats