Economia 18/03/2021

La CAEB col·loca una escultura per retre homenatge a tot l'empresariat balear per la seva lluita contra el covid-19

La presidenta de patronal, Carmen Planas, ha recordat que les Illes "duen un any a l'UCI"

ARA Balears
1 min
Moment en que mostren l'escultura del CAEB.

PalmaLa Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears ha col·locat l'escultura "Homenatge a l'Empresariat Balear 2020", de Maria Genovard, a la rotonda de via de cintura per retre homenatge a tots els empresaris balears per la seva lluita contra el covid-19. Segons han explicat en un comunicat, la presidenta de la patronal, Carmen Planas, ha assegurat que se sent "orgullosa de totes les nostres empresàries i empresaris i de tots els emprenedors d'aquesta terra a la qual tant estimam i per la qual ho donam tot perquè els nostres fills i nets gaudeixin d'un futur millor".

A més, Planas ha explicat que considera herois a tota la gent del col·lectiu i ha remarcat que aquest darrer any ha estat catastròfic i que ha arrasat les Illes. "L'economia de les Balears duu un any a l'UCI i fa falta conscienciació ciutadana, accelerar el procés de vacunació i que arribin com més aviat millor les ajudes directes a les empreses de totes les mides per poder resistir aquesta crisi històrica", ha dit.

La presidenta de la patronal ha recordat que durant l'any passat es va destruir el 13% del teixit empresarial i ha dit que les Balears no es poden permetre un altre any com el del 2020. "Senzillament, no podríem suportar-ho".

A l'acte també hi ha assistit el batle de Palma, José Hila, i la consellera de Presidència, Mercedes Garrido. Tots dos han destacat la necessitat de "treballar junts" per poder superar els efectes que ha provocat la pandèmia del coronavirus.

stats