Economia 09/05/2019

Baleària anuncia una oferta de més de 100 llocs de feina per treballar en els seus vaixells

La companyia té una escola pròpia que formarà els candidats elegits

Ara Balears
1 min
Baleària anuncia que ofereix més de 100 llocs de feina per treballar en els seus vaixells

PalmaBaleària ofereix més de 100 llocs de feina en diferents posicions per treballar a bord dels seus vaixells. La companyia, que té actualment un equip de més de 1.600 persones, es troba en un moment de creixement, per la qual cosa necessita reforçar les tripulacions en les seves més de 30 embarcacions.

Els perfils que la naviliera cerca són des d’oficials de pont, mariners, greixadors, netejadors de coberta i de màquines fins a personal de serveis a bord, com ara cuiners i ajudants de cuina, cambrers, auxiliars de navegació i personal de neteja. Totes les ofertes d’ocupació estan detallades en l’apartat 'Treballa amb nosaltres' de la web de la naviliera.

Les persones que estiguin interessades en un d’aquestes ocupacions han de disposar de la certificació necessària per poder treballar en alta mar. Per facilitar la consecució d’aquests certificats als candidats interessats en els llocs de serveis a bord que no en disposin, l’Escola d’Empresa de Baleària ha preparat un programa de formació marítima, parcialment subvencionat.

stats