L'atur puja un 1,1% a Palma el mes d'agost

Segons el regidor d'Ús de l'Ajuntament, Rodrigo Romero, "aquestes dades ens indiquen que el mercat laboral a la ciutat s'alenteix encara que manté un camí de creixement" 

Un total de 528 persones s'han sumat durant el mes d'agost a l'atur a Palma. Aquesta xifra suposa un augment d'un 1,19% en relació amb el mateix mes de l'any passat i una pujada del 2,96% respecte del mes de juliol, segons ha informat aquest dimarts l'Ajuntament de Palma .

Quant a l'afiliació de juliol, s'aprecia un lleuger descens respecte del juny, d'un 0,41%, encara que continua l'increment si es té en compte el mateix mes del 2018 (un 3,99% d'afiliacions més) amb un total absolut de 249.562 persones afiliades.

Segons el regidor d'Ús de l'Ajuntament de Palma, Rodrigo Romero, "aquestes dades ens indiquen que el mercat laboral a Palma s'alenteix encara que manté un camí de creixement". Romero ha informat que, entre el mes de setembre i desembre, PalmActiva oferirà 80 accions formatives per millorar la posició de la ciutadania davant el mercat laboral. 

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF