L'aeroport de Palma va superar el 25 de novembre el rècord de passatgers del 2017

Aquest any es tancarà de nou amb una nova marca gràcies, sobretot, als creixements de les temporades mitjana i baixa

El 25 de novembre passat l'aeroport de Palma va superar el trànsit de passatgers del 2017, any que es va registrar un nou rècord. A més, l'endemà es va aconseguir la xifra dels 28 milions de viatgers, segons dades d'Aena.

Això ha estat possible sobretot per la bona marxa dels mesos de temporada mitjana i baixa. L'aeroport de Palma va superar el milió de passatgers el novembre passat. En concret, passaren per les seves instal·lacions 1.015.210 viatgers, la qual cosa suposa un 7,8% més que el mateix mes de l'any passat.

Segons ha indicat l'operador aeroportuari, Palma ha superat per primera vegada al novembre el milió de passatgers i així aconsegueix un rècord històric.  Això es deu a la millora de la connectivitat els mesos de la temporada d'hivern, ha indicat Aena, segons informa Efe.  L'aeroport de Palma va oferir al novembre 149 rutes, 16 més que el mateix mes de l'any passat.

Aena també ha indicat que l'increment mitjà dels passatgers en els mesos d'hivern ha estat d'un 12%; en els mesos intermedis, d'un 3% i en els mesos d'estiu, d'un 1%.

Quant a les operacions d'aeronaus, l'aeroport va gestionar el novembre 9.833 vols, entre enlairaments i aterratges, un 13,6% més.EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF