Sol Melià inverteix 38 milions a reformar dos hotels de Menorca

Melià Hotels International va presentar ahir a Menorca el seu projecte de reforma i reposicionament dels seus dos establiments situats a la zona turística de Son Bou, al municipi d’Alaior, i que suposa una inversió de 38 milions d’euros.

Amb diversos mesos de retard a causa de les traves administratives municipals en la tramitació de les llicències, la cadena va convocar els interessats a la presentació realitzada a l’hotel Melià Cala Galdana, a Ferreries, reconvertit en un establiment de quatre estrelles superior que aviat passarà a tenir la cinquena, i que s’ha convertit, segons l’empresa, en un dels més demanats pels seus clients en tota la Mediterrània.

El vicepresident i conseller delegat de Melià, Gabriel Escarrer Jaume, va afirmar que la transformació d’aquest emblemàtic hotel de Cala Galdana ha servit com a referència del que està previst dur a terme a l’actual hotel Milanos Pingüinos, de Son Bou, amb la transformació integral de tots dos hotels injectant-hi 38 milions d’euros, la major inversió que haurà realitzat el grup a l’illa en els darrers anys.

Escarrer va presentar el futur establiment de Son Bou com “un exemple d’hotel responsable, intel·ligent i sostenible”. A més a més, va qualificar la proposta de transformació, com “el resultat d’un gran esforç i generositat”.

Segons l’empresari, els eixos entorn dels quals s’estructura aquest projecte hoteler seran el disseny intel·ligent, la direcció responsable, la tecnologia i la innovació, i la gestió de les persones.

El director general de l’àrea patrimonial de Melià i un dels impulsors de la iniciativa, Mark Hoddinott, va explicar els detalls del projecte de transformació des de la perspectiva arquitectònica, econòmica i d’operacions, i va aclarir les complexes qüestions que el projecte haurà encara de superar en termes de terminis i tràmits administratius.

Hoddinott va precisar que la companyia hotelera planteja una fase de la reforma que respon a la llicència actualment en tramitació a l’Ajuntament d’Alaior i que ja ha estat informada favorablement per Turisme (Consell Insular).

Després d’aquestes obres, l’hotel, amb menys habitacions i estàndards superiors als actuals, podria passar a la marca Melià.

EDICIÓ PAPER 16/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF