Els xefs Santi Taura i Maria Solivellas participaran en la Fira Arrels de Menorca

A més de les demostracions de cuina en directe, aquest any s'hi ha sumat el guanyador de diferents premis internacionals Gianfranco Pulina

Els prestigiosos xefs de Mallorca Santi Taura, propietari del restaurant que du el seu nom, i Maria Solivellas, de Ca na Toneta, formaran part del programa d'activitats de la tercera edició de la Fira Arrels, que tindrà lloc el pròxim dissabte i diumenge al recinte firal de Maó. La idea d'aquest certamen és posar en valor la qualitat del producte autòcton, promocionar-ne diverses varietats i establir contactes entre els sectors restaurador i productor.

Un dels principals al·licients de la Fira Arrels és veure el tractament dels aliments locals per part de xefs que han obtingut un reconeixement en el món gastronòmic. Solivellas participarà en un dels tres espais de la Fira, l'Aula Cuina, on dissertarà sobre l'evolució sota el títol 'Tancant cercles. Nova cuina mallorquina'. Per la seva banda, Santi Taura exposarà el seu punt de vista sobre la relació del producte amb el seu entorn a 'Memòria, personalitat i paisatge'.  

A més de les demostracions de cuina en directe, a càrrec dels millors xefs locals, aquest any s'ha sumat a les activitats de la fira el guanyador de diferents premis internacionals Gianfranco Pulina, del restaurant Golden Gate de Sardenya. També cal destacar la presència de Melissa Herrera (Valmas, Barcelona), Iolanda Bustos (La Calèndula, Regencós), Aran Muñío (Direckte Boqueria, Barcelona) i Vicente Patiño (Saití, València).

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF