Publicitat
Publicitat

El Sabadell estudia portar la presidència del banc a Madrid

El banc ja ha situat la seva seu social a Alacant

El Banc Sabadell estudia traslladar la presidència del banc i la secretaria general a Madrid, una decisió que no s'ha pres però que està sobre la taula, segons han explicat fonts de l'entitat consultades per Efe.

El banc català, que ha traslladat la seva seu social i fiscal a Alacant per garantir que queda sota el paraigua del Banc Central Europeu davant de qualsevol escenari polític, estaria estudiant l'opció de traslladar la presidència de l'entitat i la secretaria general a Madrid.

"Respon a necessitats del banc d'incrementar la seva presència institucional a Madrid", ha assegurat a Efe un portaveu del Sabadell.

Banc Sabadell té a Las Tablas (Madrid) un dels seus tres centres corporatius a Espanya, en el qual radiquen la direcció general de mercats i banca privada, així com importants centres de les diferents direccions horitzontals.

A Alacant es troba un segon centre corporatiu, on té el seu domicili Solvia, la unitat de gestió immobiliària del grup, així com diferents unitats tecnològiques i centre de 'back up', mentre que a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) estan els serveis centrals del banc i la major part de les direccions generals executives.

Després del trasllat de la seva seu social, el Sabadell celebrarà el pròxim 26 d'octubre el seu pròxim consell d'administració a Alacant, i l'endemà presentarà els resultats del tercer trimestre a Madrid.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF