Proa Automoción participa en la campanya 'El desert dels nens'

La companyia mallorquina potencia el seu compromís social duent aigua als infants del Marroc

Un any més, Proa Automoción potencia el seu compromís social duent aigua als nins del Marroc amb la campanya 'El desert dels nins', que surt el 12 d'abril cap al Marroc amb una comitiva de 60 vehicles i 207 participants, entre els quals hi ha 66 nins.  Aquest 2019, el  Hyundai   Kona , triat cotxe de l'any 2019 per l''ABC', serà el protagonista de la 15a edició d'aquesta campanya.

Després de l'èxit de les edicions anteriors, aquest any s'inaugurarà l'Escola Hyundai, la construcció de la qual s'ha finançat gràcies a la iniciativa solidària de la xarxa de concessionaris, i, a més, s'aportaran els 26.690 euros que s'han recaptat en aquesta edició i que serviran per construir un pou al mateix poble, amb la finalitat de dotar-lo amb una de les infraestructures bàsiques i, així, poder garantir un flux d'aigua continu cap a la zona. 

Per aconseguir aquesta quantitat, la xarxa de concessionaris Hyundai ha duit a terme una iniciativa en la qual ha donat cinc euros per cada prova de vehicle feta pels clients durant el mes de març. Proa Automoción, concessionari oficial de Hyundai a Mallorca, hi ha aportat el seu granet d'arena amb 254 de les proves de vehicle necessàries per arribar a recaptar aquest import. "Esperam que aquesta iniciativa duri molts anys més i que, gràcies a l'ajuda de tots i de Hyundai, es pugui arribar a dotar aquesta zona amb moltes més infraestructures necessàries per aconseguir un bon nivell de vida", destaquen fonts de l'empresa mallorquina.

"El projecte es va iniciar el 2004, any en què s'impulsava el  Hyundai   Terracan  i la caravana  partia amb 25 vehicles i 90 persones. Amb el pas de les edicions, la participació ha anat 'in crescendo', de manera que ha arribat a aquesta edició amb unes xifres de rècord i ha esgotat les places en menys de  24 hores.

Aquest any, el  Kona  liderarà la caravana, que també estarà formada per la resta de la gamma  SUV  de  Hyundai, que inclou el  Tucson, el Santa Fe i la furgoneta H1. "Tot aquest comboi recorrerà més de 4.000 km d'un terreny molt exigent, fins a arribar a la destinació: el poble de  Fezzou", expliquen des de l'empresa .

 

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF