Patrícia Lliteras: "Està previst que al juliol s'obri pràcticament un 60% de la planta hotelera de la Platja de Palma"

La gerent de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma ha remarcat que, en total, obriran 55 hotels, que se sumaran als 11 que ja estan actius 

La gerent de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma, Patrícia Lliteras, ha assegurat al programa Al Dia d'IB3 Ràdio que està previst que el juliol s'obri pràcticament un 60% de la planta hotelera de la zona.

Lliteras ha remarcat que la majoria d'aquests hotels obrirà durant la primera setmana de juliol perquè està previst que, "en total, 23 hotels obrin aquest mateix dimecres" ha assegurat. La gerent ha reconegut que aquesta previsió és molt més positiva del que s'esperava, tot i que remarca que aquestes xifres poden variar depenent de la demanda perquè "encara hi ha cancel·lacions i les reserves entren de manera molt pausada".

En aquests moments hi ha 11 hotels oberts a la Platja de Palma i el mes que ve s'espera que obrin les portes 55 hotels més, que se sumaran als que ja estan oberts. Respecte del pla pilot, la gerent de l'associació ha dit que "ha funcionat molt bé" i que han aplicat totes les mesures de seguretat necessàries per poder rebre als turistes.

Cal recordar que,  segons varen afirmar el CEO de Condor Airlines, Ralf Teckentrup, i el president de l'Associació alemanya d'empreses turístiques DRV, Norbert Fiebig,  e s necessitaran almenys dos o tres anys perquè el sector turístic recuperi els nivells anteriors a la pandèmia del coronavirus. 

L’Arenal reviscola i Magaluf s’estanca: així comença la temporada turística

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF