Publicitat
Publicitat

Movistar apuja el cost d'excedir-se en les dades mòbils contractades

L'operadora passarà a cobrar dos cèntims per cada mega extra que consumeixis un cop se t'esgoti el paquet contractat

Telefónica apujarà d'1,5 a 2 cèntims el preu per cada mega extra que es consumeixi un cop se superi el límit de la tarifa contractada, sempre que l'usuari vulgui mantenir la navegació a la màxima velocitat. L'operadora de telefonia ha començat a informar els seus clients d'aquest canvi, que s'aplicarà a partir del pròxim 18 de juny.

Fins ara el límit de cost per a aquest servei era de 30 euros al mes, però amb aquests canvis s'estirarà fins als 41 euros, l'equivalent a una navegació extra de dues gigues. L'operadora avisa el consumidor quan està a punt d'esgotar les dades, abans que es comenci a cobrar el cost extra. El client també pot navegar sense cap cost extra quan se li acaben les dades contractades, però és ell qui ha de contactar l'operadora per activar aquesta opció.

Telefónica ja va estrenar l'any amb una pujada de preus que obligava els seus clients a pagar cinc euros més per les seves tarifes de Fusión, és a dir, les que agrupen diversos serveis en paquets. Aquest augment de preus va provocar la mateixa reacció a Orange i Vodafone, que també han incrementat les seves tarifes.