MÉS per Menorca es planteja a través de la Jornada de Diversificació com enfortir l'economia

La cita de divendres pretén ser un punt de trobada d'empresaris, polítics i ciutadans per intercanviar idees amb la finalitat d'avançar cap a una economia més diversificada

MÉS per Menorca planteja a la societat menorquina una profunda reflexió sobre el model econòmic de l'illa. Per debatre sobre les estratègies de futur, la formació econacionalista promou la Jornada de Diversificació Econòmica, que tindrà lloc  divendres, de 9.30 a 13.30 h, al Centre Bit d'Alaior. La cita està dividida en dues ponències; la primera, que comptarà amb l'economista Miquel Puig de ponent, té el títol 'La recuperació d'una via menorquina de creixement'. La segona, a càrrec del president de Ferrmed, Joan Amorós, té el títol 'El Corredor Mediterrani, oportunitat per a la indústria menorquina'.

La Jornada de Diversificació Econòmica té com a objectiu "generar un punt de trobada on empresaris, polítics i ciutadania interessada puguin intercanviar idees per avançar cap a una economia més diversificada i, per tant, més forta davant els reptes de futur", assenyala el diputat autonòmic de MÉS per Menorca i coordinador de la Jornada, Josep Castells. Per la seva banda, la gerent del Centre Bit, Carmen Crespo, ha indicat que "el repte és afavorir la diversificació econòmica, especialment des de la innovació i la tecnologia, per això ens sembla positiu acollir qualsevol activitat que vagi en la mateixa línia".

L'activitat és gratuïta i oberta a tothom. A més, una vegada finalitzin les ponències hi haurà una taula rodona amb els dos ponents i amb representants de la CAEB i la PIME. L'organització també ha convidat diverses entitats perquè puguin intervenir en el debat, com Unió de Pagesos, UGT, CCOO, el Cercle d'Economia i el GOB. Els directors generals d'Indústria i d'Innovació del Govern balear també hi han confirmat l'assistència.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF