Menorca Millennials s'expandeix i realitzarà el seu programa per a start-up a Mèxic

El programa mexicà arrancarà aquesta tardor amb dues setmanes de desacceleració a l'inici del programa de 18 mesos

Menorca Millennials durà a Mèxic el seu programa de desacceleració per a start-up que impulsen tecnologia i la sostenibilitat. El cofundador d'aquesta iniciativa, Marcos Martín, ha anunciat que l'any que ve ajudaran a créixer diverses start-up a Menorca, i també ho faran per primera vegada a Mèxic. Martín ha assegurat que en aquest país "llançarem una desacceleradora per connectar els emprenedors de l'Amèrica del Nord amb Llatinoamèrica".

El programa mexicà arrancarà aquesta tardor amb dues setmanes de desacceleració a l'inici del programa de 18 mesos. El cofundador de Menorca Millennials ha destacat que "les empreses que passen pel programa tenen millors resultats, si tenim en compte les xifres del finançament atorgat per les empreses participants, que sumen més de 74 milions d'euros".

D'altra banda, l'analista d'inversió, Akshat Agarwalla hi ha ressaltat el valor diferencial de Menorca Millennials, "el nostre intens procés de selecció, juntament amb la metodologia emprada, redueix dràsticament el risc inversor". A més, la responsable de Relacions Institucionals, Isabel Mayor, ha destacat la connexió dels socis de la desacceleradora, com Google, Amazon o Schneider Electric, amb el programa de Menorca Millennials i els emprenedors.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF