Maria Salom defensa uns pressupostos "per continuar creixent"

Els pressuposts generals de l'Estat del 2018 varen ser presentats aquest dimarts pel ministre Montoro

La delegada del Govern, Maria Salom, ha fet una primera valoració del projecte de llei dels pressupostos generals de l'Estat (PGE), que, segons ella, són "positius per continuar creixent i creant llocs de feina i milloren la qualitat de vida de les famílies, els joves i els treballadors públics".

Els pressupostos generals de l'Estat del 2018 varen ser presentats aquest dimarts pel ministre d'Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, qui va destacar que el govern "manté la despesa social com a prioritat i que són uns comptes per continuar amb la recuperació econòmica i la creació d'ocupació".

L'objectiu del govern estatal és que l'any 2020 treballin 20 milions de persones. Els pressupostos del 2018 inclouen una pujada de les pensions més baixes i de viduïtat, la pujada gradual dels sous dels funcionaris fins a un 8,7% en 3 anys, l'ampliació del permís de paternitat i l'increment del finançament de les comunitats autònomes en 4.300 milions d'euros. "Són els pressupostos de l'ocupació, dels pensionistes, dels joves i de les famílies, uns comptes beneficiosos per a tots els espanyols, per al benefici comú", assenyala Salom.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF