Marc Pons promet "recursos propis" per construir habitatges assequibles

El conseller de Mobilitat i Habitatge ha demanat la col·laboració del sector empresarial privat

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, ha assegurat que aquesta legislatura el Govern dedicarà "una part important de recursos propis" a la construcció d'habitatges de protecció oficial i ha demanat la col·laboració del sector empresarial privat. "És important treballar conjuntament per aconseguir bons resultats", ha comentat Pons després de fer una reunió amb l'Associació de Constructores de les Balears.

La reunió amb els constructors ha estat "productiva", com ha dit el conseller, que ha insistit en l'elaboració d'un "pla d'inversions" per al 2020. Pons no ha concretat quina serà la inversió perquè els pressupostos encara no s'han aprovat. "La presidenta Francina Armengol ja va anunciar que el febrer tindrem un paquet de propostes per potenciar la construcció d'habitatges a un preu assequible", ha afirmat.

Eduardo López, president de l'Associació de Constructors de les Balears, ha explicat que la manca d'habitatges de protecció oficial i accessibles a un bon preu "són el gran problema que tenim ara", i ha assegurat que han observat "bona predisposició" per part de Marc Pons. "Ens ha dit que a final d'enguany ens enviarà un esborrany per començar a concretar algunes construccions", ha comentat.

EDICIÓ PAPER 31/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF