L'empresa Hotelinking guanya els premis Emprenedor XXI a les Balears

Hotelinking és una plataforma d’automatització del màrqueting directe i fidelització de clients per al sector hoteler

L'empresa Hotelinking ha guanyat els premis Emprenedor XXI a les Balears. Aquest guardó, impulsat per CaixaBank, a través de la gestora de capital risc Caixa Capital Risc, i coatorgat pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'Enisa, arriba aquest any a l'onzena edició i té l'objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores amb major potencial de creixement. A les Balears, també hi participen com a entitats organitzadores la Fundació Bit i l’IDI.

Com a guanyadora, Hotelinking ha rebut una dotació econòmica de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

María Alsina, directora territorial de CaixaBank a les Illes, ha presidit l’entrega del premi i ha reconegut l'actitud dels emprenedors. María Alsina ha destacat que "hi ha molts emprenedors que, cada dia, surten aquí fora a guanyar-se la confiança de la societat malgrat les dificultats". María Alsina ha posat èmfasi en el paper que tenen les pime en l'economia, ja que són un pilar bàsic per la seva contribució a la creació de riquesa i per la seva aportació a la creació de llocs de feina, innovació i creativitat.

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF