José Vicens, nou president del Cercle d’Economia de Mallorca

Ha estat elegit pels 25 nous membres de la junta directiva i rellevarà Andreu Rotger

El doctor José Vicens (Sóller) relleva Andreu Rotger al capdavant del Cercle d’Economia de Mallorca després de l’assemblea general d'aquest dijous a vespre. “És per a nosaltres un honor i una alegria agafar el testimoni per als propers dos anys” han estat les seves primeres paraules.  

A l’assemblea s’hi han elegit 25 persones associades: “Un grup plural, heterogeni, que garanteix la pluralitat, la feina i el talent”, ha dit.  

Vicens s’inicià en el Cercle amb Alexandre Forcades i en fou vicepresident amb Andreu Rotger, per a qui ha tingut molt bones paraules: “Dos referents dins aquesta comunitat que han deixat el llistó molt alt”.  

Pel que fa a la nova directiva, “caminar amb un mapa és més fàcil i fer-ho amb una tripulació excel·lent, també”, ha afegit. La nova etapa que enceta el Cercle d’Economia tindrà una visió global dels problemes que afecten la comunitat. “Com a metge que sóc, intentarem veure el problema global i no per parts. El fet insular suposa un problema que s’ha d’arreglar més enllà del finançament”, ha assenyalat.  

José Vicens ha estat coordinador del document 'Repensar Balears' i del nou pla estratègic del Cercle.  

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF