Inauguren una nova oficina de turisme per a creueristes

És una col·laboració entre l'Ajuntament de Palma i l'Autoritat Portuària

L'estació marítima número 2 del port de Palma estrena una oficina d’informació turística. Es tracta d’un projecte que és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Palma i l'Autoritat Portuària.
El president de l’organisme portuari, Joan Gual de Torrella, ha destacat que es vol donar resposta als turistes que arriben a Palma pel port i demanen informació d'interès.

L'empresa adjudicatària de les obres ha estat Millora, Serveis i Projectes Integrals SA (Mespisa).
L'Oficina realitzarà vendes d’activitats turístiques, tant per a Palma com per a altres destinacions turístiques de Mallorca. En aquest sentit, la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Palma, Joana Maria Adrover, ha destacat que "avançam en la millora de la gestió, modernitzant el servei d’acollida dels turistes i ciutadans i reforçant l’objectiu de la Fundació Turisme, orientada a potenciar la projecció i la imatge exterior de la ciutat com a destinació per a tot l’any que disposa d'una oferta urbana, diferenciada, competitiva i de qualitat". 
 
L’oficina restarà oberta d'acord amb la planificació d’arribades de creuers al port de Palma, elaborada per l’APB. El mes d’octubre, donarà servei d’informació turística als passatgers d’uns 77 vaixells de creuers, entre els quals hi ha, per exemple, el Norwegian Epic o l’AIDA Stella, que tenen una capacitat de 5.500 passatgers.
 
En l’actualitat, Palma disposa de tres oficines de turisme situades a la Platja de Palma, el parc de les Estacions i el parc de la Mar.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF