El Govern i el Consell promocionaran la marca Mallorca de manera conjunta a les fires turístiques

Els consellers de l'àrea de turisme de les dues institucions es reuneixen per acordar la seva col·laboració

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i el conseller de Turisme i Esports del Consell, Andreu Serra, han acordat coordinar-se per assistir conjuntament als esdeveniments turístics nacionals i internacionals més destacats, com és el cas de les fires World Travel Market de Londres, Fitur de Madrid i ITB de Berlín, amb l'objectiu de generar sinergies per a la promoció de la marca Mallorca.

El conseller balear de Turisme ha indicat que "s'han de posar en valor les marques dels consells. Des del Govern de les Illes Balears acompanyarem i sumarem esforços, dins el protagonisme que correspon als consells insulars".

Per la seva banda, el conseller insular de Turisme, Andreu Serra, ha afegit que "hem de projectar la imatge de Mallorca amb la major efectivitat possible. El compromís del nostre equip és promocionar la marca Mallorca" dins l'àmbit de promoció de les Illes Balears, a fi d'obtenir "totes les aliances possibles" que permetran un millor coneixement d'aquesta destinació.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF