La segona edició de la fira Arrels 2018 tanca portes amb un rècord d'assistents

Amb 17 expositors i més de 1.500 persones respecte de l'any passat, la fira gastronòmica i del producte local de Menorca es posiciona com un referent    

Els organitzadors de la fira Arrels, gastronomia i producte local, s'han mostrat molt satisfets per les primeres xifres que han transcendit en acabar, ahir, la segona, i darrera, jornada de la fira. La primera dada que feia pensar aquest augment fou el nombre d'expositors, disset més que l'any passat. Així, un total de 43 expositors ha presentat les últimes novetats en productes autòctons i també ha millorat les xifres de facturació i volum de negoci.

D'altra banda, l'increment d'assistents constata la consolidació d'un projecte impulsat pel Departament de Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca. Segons l'organització, han passat durant el cap de setmana per les instal·lacions del recinte firal de Maó unes 4.500 persones, 1.500 més que el 2017. Els espais destinats a la fira Arrels s'han vist molt concorreguts, especialment l'Aula de Cuina, on els principals xefs han dut a terme diferents demostracions gastronòmiques. 

La presència ahir del xef amb cinc estrelles Michelin, Paco Pérez, provocà molta expectació i va servir per cloure les dues jornades de reivindicació del producte local. La temàtica d'enguany, 'Reserva de la Biosfera', ha estat present amb la participació d'expositors d'aliments ecològics, una quarta part del total, i també amb la intervenció dels xefs més representatius de l'illa de Lanzarote, territori convidat per celebrar conjuntament amb Menorca el 25è aniversari de la Reserva de la Biosfera.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF