EasyJet reobre per tercer any consecutiu la seva base estacional a Palma i crea 29 llocs de feina nous

L'aerolínia disposarà de cinc avions i per a aquesta temporada preveu superar els 25 milions de passatgers transportats a Palma

La companyia britànica EasyJet ha reobert per tercer any consecutiu la seva base estacional a l'aeroport de Palma per atendre la seva demanda en temporada alta, entre els mesos de març i octubre, la qual cosa suposa la creació de 29 llocs de feina.

En la seva base estacional a Son Sant Joan, l 'aerolínia disposarà de cinc avions i per a aquesta temporada preveu superar els 25 milions de passatgers transportats a Palma. El 2019 l'aerolínia preveu transportar tres milions de passatgers amb origen o destinació a l'aeroport mallorquí.

La companyia té, de manera habitual, 201 llocs de treball amb contractes subjectes a la legislació espanyola, també per als pilots i tripulacions, segons ha informat la companyia en un comunicat. A més, preveu incrementar enguany la seva quota de mercat a Palma un 10%, un punt més respecte del 2018.

L'obertura de la base estacional d'aquesta companyia britànica el març del 2017 va suposar la creació de 120 llocs de treball a Son Sant Joan. La companyia ofereix 26 connexions internacionals des de Palma, entre les quals destaquen Londres, Berlín, Ginebra, París, Milà i Amsterdam.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF