El Consell de Menorca treballa per no perdre Innovem

El conseller de Promoció Econòmica, Miquel Company, anuncia la intenció de la institució de salvar el certamen i no descarta organitzar l'edició d'enguany a la tardor 

El Departament de Promoció Econòmica del Consell Insular de Menorca treballa d'ençà que s'anuncià la dissolució de Joves Empresaris de Balears per salvar la joia de la corona a l'illa, Innovem. El certamen que impulsava la delegació de Joves a Menorca cada mes d'abril no es podrà dur a terme enguany per motius logístics, però en canvi podria traslladar-se a altres dates. Així ho ha confirmat el conseller insular de Promoció Econòmica, Miquel Company, qui admet que "és impossible poder tancar-ho tot per celebrar Innovem a l'abril, però estudiam la possibilitat de convocar una nova edició durant els mesos de tardor". 

Company ha destacat el paper d'Innovem a Menorca. En aquest sentit, el conseller insular de Promoció Econòmica deixa clar que "s'ha de saber separar el que ha envoltat la dissolució de Joves Empresaris d'aquest esdeveniment tan arrelat a la societat menorquina. La dissolució de l'entitat no hauria d'arrossegar Innovem. Ja hem contactat amb l'equip directiu de Joves a Menorca, i també amb joves emprenedors que no volen perdre una fira consolidada i que posiciona l'illa en un àmbit únic referent a les noves tecnologies". 

D'altra banda, Miquel Company lamenta la dissolució de Joves Empresaris de Balears i emfatitza "la bona feina que s'ha fet des de Menorca. Sens dubte, l'equip illenc sempre ha estat el motor de l'entitat i no mereix un final així. Per aquest motiu, des de l'administració creiem que Innovem té viabilitat i esdevé un projecte de continuïtat que generi les sinergies necessàries per tornar a ser una llançadora de projectes d'abast mundial". Per cert, el Consell Insular també estaria estudiant salvar el Plató de Joves que funcionava com a incubadora de negocis per a joves emprenedors. 

EDICIÓ PAPER 16/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF