Comença la Fira de l'Ocupació de Palma amb una gran expectació de públic

Un total de 51 empreses ofereixen més de 1.700 llocs de feina durant els dos dies de l'esdeveniment

La Fira d'Ocupació de Palma, que  lloc al Palau de Congressos entre aquest dimecres i aquest dijous, ha obert les portes amb una gran expectació de públic, ja que s'ha format una llarga coa per accedir a les instal·lacions del centre, on els visitants poden accedir a les més de 1.700 ofertes de feina que un total de 51 empreses ofereixen. El 2016 les ofertes varen ser de prop de 650.

La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Palma, Joana Maria  Adrover, ha recordat que cal registrar-se com a assistent a la fira i ha explicat que durant el primer dia la fira s'especialitza en ofertes de turisme i  hoteleria , mentre que aquest dimecres es dedica a altres sectors.

També s'organitzen jornades 'in situ' de selecció de personal, en  les  quals participen 16 empreses, per la qual cosa a la fira ja es podran tancar contractacions. L'any passat es varen aconseguir un mínim de 334 contractacions  gràcies  als 13.600  currículums que varen ser entregats a la fira. Les feines oferides eren prop de 1.650. Les empreses participants varen ser 45.

A la fira, els participants registrats es poden dirigir a les taules de les empreses per lliurar el seu currículum i obtenir més informació sobre les ofertes de treball.

Adrover  ha  agraït a les empreses que confien en Palma Activa per participar en la fira i intentar omplir els seus llocs de feina gràcies a les visites rebudes. Ha destacat que l'increment d'ofertes i d'empreses és un indicador que la fira funciona any rere any.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF