Can Tàpera
Economia 30/06/2013

El pinar de Can Tàpera ja va perillar per un vial que havia de xapar la finca

En l'etapa de Rodrigo de Santos al capdavant d'Urbanisme de Cort, varen saltar les alarmes dins Sa Nostra quan es va saber que hi havia un projecte de vial per connectar amb l'autopista que xapava la finca de Can Tàpera

1 min
Si no hagués estat per les queixes dels treballadors, potser s'hauria xapat aquest pinar.

Rodrigo de Santos

En l'etapa de Rodrigo de Santos al capdavant d'Urbanisme de Cort, varen saltar les alarmes dins Sa Nostra quan es va saber que hi havia un projecte de vial per connectar amb l'autopista que xapava la finca de Can Tàpera. Una part de la direcció de l'entitat no descartava l'operació, si bé els representants sindicals i altres col·lectius ben aviat alçaren la veu. La queixa aconseguí returar els plans del responsable d'Urbanisme.

Adossats

Quan els opositors al projecte de vial que havia de rompre la finca de Can Tàpera investigaren els detalls del projecte, descobriren que la part del terreny on no hi ha les cases tradicionals s'havia de destinar a la construcció de xalets adossats. Eren els temps de la bonança econòmica i, per tant, uns terrenys en una zona costanera i a prop de Palma valien molt. Avui, el futur de Can Tàpera és de moment un misteri.

stats