Cultura 10/05/2018

Una invitació a besar la llengua

El grup Esspiral presenta la campanya "Una besada per la llengua", que farà servir les xarxes socials per normalitzar i afavorir l'ús del català

Jaume Ribas
1 min
Els membres del Grup Esspiral amb els representants institucionals que els han assistit al 'sus' de la campanya.

PalmaAvui migdia s'ha presentat la campanya "Una besada per la llengua", impulsada pel grup Esspiral. Tal com ha explicat la seva vicepresidenta, Xesca Munar, la intenció és "sensibilitzar i afavorir l'ús i la normalització del català" en tots els àmbits de la societat mallorquina.

Per això, aquesta associació sense ànim de lucre ha creat un logo i un lema, "Una besada per la llengua". El grup Esspiral vol promoure l'ús de la llengua tot convidant tothom a fotografiar-se amb els distintius de la campanya i a compartir-les fotos a través de les xarxes socials. Des de fa uns dies, la campanya ja funciona a través de plataformes com Facebook i Instagram i diversos usuaris s'han animat a participar-hi.

Una invitació a besar la llengua

La presentació s'ha fet a Palma, al local de la Unió de Cooperatives. Hi han assistit la directora general de Política Lingüística, Marta Fluxà, la directora insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca, Aina Sastre, el director insular de Joventut, Àlex Segura, la coordinador general de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Francesca Niell, i el president sectorial d'Ensenyament de la Unió de Cooperatives, Enric Pozo.

stats