Cultura 20/04/2016

Terrats en Cultura portarà 13 actuacions a tocar del cel

Quart Primera, Marc Rosich, Ivan Morales i Jordi Oriol són alguns dels artistes que participaran a la quarta edició, del 6 de maig al 6 de novembre

Ara
2 min
Terrats en Cultura arriba a la quarta edició

BarcelonaTerrats en Cultura arriba a la quarta edició per tornar a pujar les arts escèniques fins a la part més alta dels edificis de Barcelona. Del 6 de maig al 6 de novembre, la programació comptarà amb activitats diverses com l'espectacle 'La caiguda de l'H' de Jordi Oriol i el concert del grup Quart Primera, però a més de teatre i música, també hi haurà cabaret, poesia i dansa.

El director Ivan Morales, creador de l'exitosa 'Sé de un lugar', estrenarà un nou espectacle per tancar la temporada el 6 de novembre. Es tracta de 'Kites, Kids and Monkeys', un espectacle bilingüe amb actors com Marcel Borràs, amb una estructura particular. Els espectadors podran escollir l'ordre en què volen veure les escenes. També estrenarà espectacle a Barcelona el director i dramaturg Marc Rosich, amb 'A mí no me escribió Tennessee Williams', el 7 i 8 d'octubre.

Aquesta edició tindrà com a novetat un cicle que oferirà músiques de la Mediterrània en dos concerts amb vistes al mar. El cap de setmana del 2 i 3 de juliol hi actuaran Yacine and the Oriental Groove, que oferiran cançons de la mediterrània oriental, i Névoa, un grup de mestissatge amb música portuguesa i catalana. Els cicles que repeteixen són el 'Terrats de vi', que oferirà un espectacle Josep Pedrals i Nico Roig amb un maridatge, i la funció especial del Piromusical de la Mercè. Un terrat amb vistes a Montjuïc serà l'escenari del concert d'Adam Giles Levy el 24 de setembre.

La nova programació es va presentar aquest dilluns en una gala conduïda per l'actriu Mireia Gubianas i amb la col·laboració d'artistes com Vanessa Segura i Las Glorias Cabareteras, que també actuaran aquesta temporada. L'actor Toni Viñals i el pianista Marc Garcia van oferir un tast de 'Balla amb mi', l'espectacle que inaugurarà la quarta edició de Terrats en Cultura el proper 6 de maig. Completen la temporada els espectacles 'Microdansa als Terrats', 'Pájaro Sunrise en concert' i 'La llegenda de l’oceà'.

stats