Publicitat
Publicitat

El mal temps obliga a posposar el concert de Porreres

L'Ajuntament va decidir traslladar l'actuació de Boc, Companyia Elèctrica d'Harma, La Troba Kung-Fu, Catarres i Lax'n'Busto a diumenge a partir de les 19 hores

El mal temps ha provocat problemes a les Illes en un dia en el que molts pobles celebren la festivitat de la Mare de Déu d'agost. Així, l'Ajuntament de Porreres es va veure obligat a posposar a diumenge el concert que aquest dissabte vespre havien d'oferir al parc de n'Hereveta Boc, Companyia Elèctrica d'Harma, La Troba Kung-Fu, Catarres i Lax'n busto. Així, el concert es celebrarà aquest diumenge a partir de les 19 hores.

Tal i com ha informat el consistori porrerenc a través de les xarxes socials el problema no només és la pluja en els moments dels actes, sinó que "independentment que plogui o no en el moment dels concerts o activitats s'han de tenir en compte els muntatges, proves de so i altres coses que s'han de fer amb molta antelació".

D'altra banda, l'Ajuntament també ha explicat que els focs artificals s'han hagut de traslladar a dilluns davant la negativa de la Conselleria d'Interior a autoritzar-los a un lloc que no fos el parc de n'Hereveta. Així, es faran dilluns a partir de mitjanit.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF