Cultura 01/06/2021

'Siau Benvingut' arribarà al teatre Principal de Palma el 4 i 5 de juny

L'adaptació del clàssic d'Alexandre Ballester es presentarà al teatre Principal de la mà de la companyia 'Galeria d'Artefactes i Persones'

ARA Balears
1 min
Imatge promocional de l'obra 'Siau Benvingut'

PalmaDesprés de més d'un any de la gira que va començar a sa Pobla, aquest cap de setmana arribarà la culminació del clàssic Siau Benvingut del dramaturg mallorquí Alexandre Ballester a l'escenari del teatre Principal de Palma. Les funcions seran divendres 4 i dissabte 5 de juny, i la proposta estarà dirigida per Joan M. Albinyana i protagonitzada per Lorena Faus, Joan Toni Sunyer, Aina Zanoguera i Nadir Zamora, de la companyia 'Galeria d'Artefactes i Persones'. La música anirà a càrrec de Sara Mingolla, membre de diverses bandes, entre d'altres Salvatge Cor.

Des de la companyia han explicat que Siau Benvingut és un homenatge al mateix creador de l'obra, Alexandre Ballester, una de les figures més importants de la dramatúrgia de les Illes entre els anys 60 i 90. L'obra destaca per ser reconeguda com un exercici dramatúrgic d'un autor molt avançat al seu temps. S'hi poden veure influències de Beckett, Camus o Artaud, però des d'una perspectiva d'un teatre senzill, popular i costumista, amb la qual cosa es teixeix una obra rica a molts nivells.

Les entrades de l'espectacle es poden adquirir al portal web del teatre Principal de Palma.

stats