MÚSICA
Cultura 11/11/2011

El Teatre de ca l'Eril porta el nou pop català a Guissona

Joan Pons, líder d'El Petit de Cal Eril, ha reobert el teatre del mas que la seva família té a la vila de la Segarra i hi ha portat Roger Mas i Mazoni, entre d'altres. Inspira, Diego Paqué, Maria Coma i La iaia hi passaran en els propers mesos

Ara
1 min
El Petit de cal Eril

barcelonaJoan Pons, líder d'El Petit de Cal Eril, ha reobert el teatre del mas que la seva família té a la plaça Major de Guissona. El Teatre de ca l'Eril va reobrir les portes el 12 de juny amb un concert del cantautor solsoní Roger Mas, i des d'aleshores hi han passat Mazoni, Anímic, Pau Vallvé i Oliva Trencada. El 26 de novembre hi actuaran Inspira, i el 22 de desembre, Diego Paqué. De cara a 2012, ja hi ha tancades les actuacions de Maria Coma, La iaia i Sanjosex, informa El Periódico.

El teatre, que va ser un espai cultural de Guissona entre els anys 1910 i 1945, s’ha reconstruït per convertir-lo en una sala multifuncional de format petit, hàbil i apta per a concerts, espectacles de dansa i teatre, exposicions, conferències, presentacions, projeccions, així com també com a estudi de gravació.

El projecte vol ser un motor més des del qual activar i enriquir la cultura de la comarca de la Segarra: vol acostar-hi els espectacles que neixen i moren a les grans capitals. El teatre vol donar veu i espai a iniciatives artístiques i culturals que necessiten un format petit i acollidor, i programar cicles de totes les opcions i disciplines per a totes les franges d’edat.

stats