El teatre Defensora Sollerense reobrirà el 2019

Les obres de rehabilitació estan pressupostades en 1.473.669 euros

L'edifici municipal Defensora Sollerensere obrirà el 2019 després de ser rehabilitat. Les obres, estan pressupostades en 1.473.669 euros, 500.000 dels quals procediran del Consorci Borsa de Places (CBAT) i la resta seran aportats per l'Ajuntament de Sóller.

La vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, ha visitat l'edifici acompanyada pel batle de Sóller, Jaume Servera, i el regidor d'Urbanisme del municipi, Jaume Mateu, i n'ha destacat el valor patrimonial i la importància de la rehabilitació.

Segons Busquets, la reforma de la Defensora Sollerense "implicarà la recuperació d'un espai per a la realització de tot tipus d'activitats i permetrà incrementar l'oferta cultural de Sóller".

El projecte compleix els objectius de fomentar la competitivitat, la diversificació i la desestacionalització de l'oferta turística de les Illes i també d'incrementar-ne la qualitat.

Jaume Servera ha mostrat satisfacció pel fet que Sóller disposarà aviat "d'un espai amb capacitat per a unes 300 persones per allotjar esdeveniments culturals i també per acollir determinats actes civils de les festes de Sóller", funció que ja feia abans de ser tancat fa 25 anys.

El projecte de rehabilitació de la Defensora Sollerense correspon a la convocatòria de subvencions del 2017 del Consorci Borsa de Places Turístiques i compleix els objectius de fomentar de manera directa i indirecta qualsevol activitat que millori la competitivitat, la diversificació i la desestacionalització de l'oferta turística de les Illes.

La Junta Rectora del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics ha aprovat per a aquest any posar a la disposició dels ajuntaments de Mallorca 10,6 milions d'euros.

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF