Publicitat
Publicitat

Google dedica la seva portada a Antoni Tàpies amb motiu del 90è aniversari del seu naixement

Aquest divendres es descobrirà una placa a la casa natal de l'artista, al carrer Canuda

Google dedica aquest divendres la seva portada a l'escultor Antoni Tàpies amb motiu del 90è aniversari del seu naixement. A la part superior, s'ha reproduït la representació de l'obra 'Cadira i roba', del 1950, una de les peces més emblemàtiques de la carrera artística d'Antoni Tàpies, que va morir el febrer del 2012 a Barcelona.

El 'doodle' redirecciona a les principals entrades de Google amb el nom de l'escultor, concretament, a la web de la Fundació Antoni Tàpies, el blog Zoom de la Fundació i a les entrades a la Viquipèdia i la Wikipedia. La Fundació Antoni Tàpies ha col·laborat en aquesta iniciativa amb l'empresa nord-americana, a qui ha expressat el seu agraïment.

D'altra banda, aquest divendres al migdia es descobrirà una placa a la casa natal de l'artista, al carrer Canuda, 39, de Barcelona. A l'acte hi assistiran el tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; la regidora del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs; membres de la família Tàpies i membres de la Fundació Antoni Tàpies, entre ells, el president del patronat de la Fundació, Xavier Antich, i la directora de la Fundació, Laurence Rassel.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF