Cultura 19/07/2017

Taller d'arqueologia gastronòmica per a ignorants: com fer panades d'estiu al quiosc de la plaça de l'Olivar

PalmaActiva cedeix l'espai a les empresàries de Tres Cultura perquè hi presentin els seus projectes

M. M.
1 min
Quiosc de la plaça de l'Olivar, l'ARA Balears dona suport a la iniciativa.

PalmaDurant el mes de juliol el quiosc de la plaça de l'Olivar ha estat reservat a dones emprenedores o empresàries que volen exposar i testar els seus productes o serveis sense cap cost per a elles.

Dins aquest programa, del 19 al 22 de juliol entre les 10 i les 14 h, el quiosc de PalmaActiva acollirà Tres Cultura, una empresa de dues dones, Mari Pau Ruiz i Tina Codina, amb una trajectòria de 20 anys realitzant projectes, accions i investigacions culturals.

Tres Cultura presenta al quiosc de PalmaActiva un projecte que està desenvolupant des d'octubre del 2016: les Passejades Gastronòmiques. Amb aquest projecte han realitzat tota una sèrie d'investigacions sobre el patrimoni gastronòmic local, al qual donen difusió a través d'itineraris dissenyats per la historiadora i guia oficial Maite Aparicio i a partir de tallers gastronòmics en col·laboració amb prestigiosos cuiners especialitzats en receptes històriques, com Tomeu Arbona, del Fornet de la Soca, i Toni Pinya, o amb especialistes com el reboster Pau Llull, del Forn Fondo.

Tina Codina de Tres Cultura.

Aquests dies presentaran al quiosc de PalmaActiva la nova web de les Passejades Gastronòmiques, www.passejadesgastronòmiques.com, i faran un avanç de la programació de tardor. A més, aquest dijous, 20 de juliol, a les 12 hores Tomeu Arbona del Fornet de la Soca farà un Taller d'arqueologia gastronòmica per a ignorants en què ensenyaran a fer panades d'estiu.

L'ARA Balears dona suport a la iniciativa i regala una subscripció trimestral gratuïta i el dissabte el diari en paper.

stats