Shakira: "Piqué no entén els videoclips"

La cantant explica que no reprodueix les seves cançons a casa per mantenir una sensació de "normalitat" amb els fills

ARA
2 min
Shakira i Josep Piquè

BarcelonaDesprés de llançar el single i videoclip Don't wait up, Shakira s'ha submergit de ple en la promoció del seu últim tema. Feia temps que la cantant no estava en primera línia de la indústria musical, i aquests dies ho ha aprofitat per parlar dels seus processos creatius. En una entrevista amb ET Canada, Shakira explica com elabora els videoclips de les seves cançons acompanyada d'un equip de confiança. "Tinc un equip meravellós de dones que treballen amb mi des de fa anys. Coneixen la meva manera de pensar, fins i tot a vegades completen les meves frases", diu l'artista.

Shakira també confia en l'opinió de Gerard Piqué, si bé diu que sovint li respon amb "idees estranyes". "No sap absolutament res sobre el negoci musical. No entén els videoclips gaire bé. Em diu: «Està bé, però per què no té res a veure amb la cançó?»", explica Shakira entre rialles. Tot i això, defensa que cal escoltar l'opinió del futbolista: "És un esportista de dalt a baix i també un empresari, però definitivament no és un artista. Però és la meva família, i per això sempre m'agrada saber què pensa de les meves creacions".

Quan va publicar Don't wait up, Shakira el va presentar com "un himne ballable d'empoderament" i ara ha insistit en aquesta qüestió. "Ja ho sabeu, hem de mantenir els homes a ratlla. Això és una realitat. Sí, crec que la cançó representa força bé aquest sentiment", afirma la cantant. La cançó formarà part del seu següent disc, que, segons ha descrit, tindrà "sons nous i no repetirà res fet en el passat".

En l'entrevista, Shakira també ha explicat que procura fer tots els possibles perquè els seus fills, Milan i Sasha, no sentin les pressions mediàtiques que envolten els seus pares. Una de les mesures que ha pres és deixar fora de casa la música que ella mateixa crea. "No els faig escoltar les meves cançons. Intento no reproduir la meva música dins de casa", assenyala. Amb aquesta decisió, Shakira vol aconseguir que els seus fills creixin lluny de la fama. "Intento donar-los tota la normalitat que puc. No poden escapar de la realitat que soc un personatge públic, igual que el seu pare, però procurem viure com una família simple", destaca l'artista.

Fa uns mesos, Gerard Piqué també parlava de les dificultats per mantenir Milan i Sasha al marge de les seves trajectòries professionals. Al programa Nexes de TV3, el jugador explicava: "Han nascut amb això, i crec que és important que a vegades tinguin victòries personals, encara que sigui a casa. Recordo que el meu pare no em deixava guanyar mai i, en canvi, amb la Shakira a vegades els deixem guanyar perquè entenem que ells tenen un context completament diferent del que jo o ella vam tenir, que eren pares no coneguts, no teníem aquesta pressió. Els nostres fills viuen amb una pressió excessiva".

stats