Cultura 19/05/2021

Rosalía publica una nova cançó, 'Nothing's special'

Es tracta d'una versió en castellà d'un tema original del músic electrònic Oneohtrix Point Never

ARA
1 min
La música del 2020 En 10 moments

BarcelonaQuatre mesos després de la seva col·laboració amb Billie Eilish, Rosalía torna a publicar un senzill: Nothing's special és un dels temes més electrònics del repertori de la cantant, no en va es tracta d'una col·laboració amb el músic Oneohtrix Point Never, àlies artístic del productor nord-americà Daniel Lopatin, referent de l'electrònica més experimental i autor de les bandes sonores de les aclamades últimes pel·lícules dels germans Safdie, Good times i Diamantes en bruto.

'Nothing's special', de Rosalía i Oneohtrix Point Never

Nothing's special és, de fet, una versió d'un tema original d'Oneohtrix Point Never publicat a l'àlbum Magic Oneohtrix Point Never. Rosalía adapta la lletra de la versió original al castellà i la canta amb un quejío de tonalitats flamenques impregnat de textures electròniques. La col·laboració entre Rosalía i Oneohtrix Point Never no s'havia anunciat, però la cantant va publicar el 2018 unes fotografies en què apareixia gravant a l'estudi del nord-americà.

'Nothing's special', de Oneohtrix Point Never

Rosalía ha acompanyat la publicació del senzill d'una captura de pantalla amb un missatge escrit el 19 de maig per a Lopatin: "Déu meu, he recordat que ens vam conèixer el Nadal del 2018 i ens vam fer amics i vam començar a fer música junts. Avui he celebrat la teva música cantant una de les teves cançons perquè sempre t'he admirat, l'energia de les teves cançons, l'audàcia i el teu punt de vista. A més, ets una de les persones més divertides i brillants que he conegut en la vida, ha, ha, ha! Em moro de ganes de fer més música junts".

stats