El rodatge de 'Go, Spain!', el documental que promociona Espanya des de la cultura i el turisme, passa per Mallorca

El projecte té l'objectiu de mostrar la reconstrucció i recuperació econòmica del país a través de la cultura, l'art, la gastronomia, la música, l'esport i l'entreteniment

El documental Go Spain !, de la productora  Think , roda la seva darrera etapa a Mallorca. El projecte té l'objectiu de mostrar la reconstrucció i recuperació econòmica d'Espanya a través de la cultura, l'art, la gastronomia, la música, l'esport i l'entreteniment. A més, també té la intenció de promocionar els diferents llocs del país, tant en l'àmbit cultural com en el turístic, segons ha informat l'agència Efe.

El rodatge d'aquesta setmana a l'illa es farà en diferents ubicacions, com els cellers Can  Axartell  (Pollença), ses Salines, el Cap Blanc o l'hotel  GPRO  Valparaíso (Palma), ha explicat l'organització del documental. Pel que fa als participants mallorquins, entrevistaran el director del mateix hotel, Toni Ferrer; el xef del Restaurant Oliu, Joan  Porcel; la comissària d'exposicions i cultura a Mallorca Neus Cortés, el productor de cinema Juan Carlos Caro i el relacions  públiques Tommy  Ferragut.

El projecte cinematogràfic va començar dia 12 de juny, quan les entrevistes encara s'havien de fer telemàticament. Durant aquests dos mesos de rodatge ja han fet més de 50 entrevistes. Ara, els participants es reuniran a  la festa per celebrar la fi de rodatge, que es farà divendres 7 al mateix hotel Valparaíso.

El documental s'estrenarà el mes de novembre, per la plataforma de  Filmin , i es distribuirà per Espanya i Europa, a més de la Xina, els Estats Units, el Brasil, el Japó, Corea del Sud, Taiwan i l'Índia. Els beneficis que s'extreguin del treball es destinaran al Banc d'Aliments per ajudar els més afectats per la crisi sanitària  del covid -19.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF