Publicitat
Publicitat

Un nou 'remake' postapocalíptic d''El Zorro'

Els responsables del film estan buscant un cineasta per dirigir la nova versió

'Zorro reborn' serà el títol del ' remake' d''El Zorro' que faran Lantica Media i Sobini Films. La pel·lícula estarà ambientada en un futur postapocalíptic, encara que l'home emmascarat seguirà mantenint el seu esperit de combatre el mal i les característiques de la seva identitat.

Els responsables del 'remake' estan buscant un cineasta per dirigir el film, que es començarà a gravar el març del 2016 en els estudis Pinewood de la República Dominica, segons ha explicat el 'The Hollywood Reporter'.

"Han estat 15 anys de viatge, plens d'alts i baixos, però la meva passió pel projecte s'ha mantingut intacta", ha assegurat el productor de 'Zorro reborn' i director executiu de Sobini, Mark Anim, ja que 20th Century Fox ha tingut el film parat durant anys.

Per la seva part, el CEO de Lantica, Antonio Gennari, ha explicat que "cada generació ha tingut el seu propi Zorro i estem orgullosos de ser capaços de presentar-ne un de nou per a aquesta generació".

Aquesta serà una nova versió del mític personatge de llibres, sèries de televisió i pel·lícules, creat el 1919. Les històries tradicionals d''El Zorro' narren la lluita d'aquest home emmascarat contra la corrupció i els tirans, a favor dels camperols i els grangers.

20th Century Fox va ser el primer a posar sobre la taula el projecte el 2011 i inclús es va anunciar Rpin Suwannath com a director i un guió a càrrec de Lee Shipman i Brian McGreevy. Però finalment no es va arribar a cap acord.

L'última adaptació cinematogràfica del personatge va ser el 2005 amb ' La llegenda del Zorro', protagonitzada per Antonio Banderas i Catherine Zeta-Jones.

 

 

 

 

 

 

 

Els llibres que ens fan grans