No saps quin llibre regalar (-te) per Sant Jordi?

Les llibreries del Gremi de Llibreters recomanen les seves obres preferides amb vista a la Diada de Sant Jordi

Dilluns que ve és Sant Jordi. Per aquest motiu, aprofitam aquesta setmana per fer un recull de recomanacions de les lectures d'aquest any. El paper de les llibreries aquest dia és clau, per això hem parlat amb els llibreters, que són els qui realment coneixen les obres i els lectors i ens poden orientar i aconsellar amb criteri. Cadascun d'ells ens recomana un llibre, a elecció seva, de qualsevol gènere. Així, de la mà del Gremi de Llibreters, us oferim un ampli ventall d'opcions per triar aquest Sant Jordi.

Vero Fiol, de Llibres Colom, ens recomana 'Mujeres y poder', de Mary Beard (Edicions Crítica).

 

Glòria Fortesa-Rei, de la llibreria Embat, recomana 'Les Banyes del croissant’, d’Antonina Canyelles. (Edicions Lapislàtzuli).
Sandra Cambron, de Born Llibres, recomana ‘La isla de ayer’, de Manuel Maura (Edicions Renacimiento).

 

Maria Barceló, de la llibreria Lluna, recomana 'Vocabulari privat', les cartes entre Antònia Vicens i Josep Maria Llompart (Adia Edicions).

 

Alejandra Arbines, de la llibreria Es raconet, ens recomana contes per treballar les emocions amb els infants: 'Abecemociones' de Susanna Isern i Marta Cabrol (Edicions Bruño) i, també, 'El monstre de colors', d'Anna Llenas (Edicions Flamboyant).

 

Toni Fernández, de la llibreria Baobab, ens recomana 'Contes de bona nit per a nenes rebels', d'Elena Favili i Francesca Cavallo (Editorial Estrella Polar).
 

Natalia Fariñas, de la llibreria Los oficios terrestres, ens recomana 'Melancolía', de Simon Hanselmann (Edicions Fulgencio Pimentel).

Neus Morey, de Norma Comics, ens recomana ‘El dia 3’, de Miguel Á. Giner Bou, Cristina Durán i Laura Ballester (Edicions Astiberri).
Juan Carlos Moyà, llibreter d'Agapea, ens recomana  ‘El anarquista que se llamaba como yo’, de Pablo Martín Sánchez (Edicions Acantilado).
Laia Alegre, de la llibreria Drac Màgic, ens recomana  ‘Els desposeïts’, d'Ursula K. Le Guin (Edicions Raig Verd).

Marta Prunés, de la llibreria Lila i els contes, ens recomana ‘Quan les nenes volen alt’, de Raquel Díaz Reguera (Edicions Beascoa).
Paco Navarro, de Gotham Comics, ens recomana ‘Lo que más gusta son los monstruos’, d’Emil Ferris (Edicions Reservoir Books).
Àlex Volney, de la llibreria Ramon Llull, ens recomana 'Incerta glòria', de Joan Salas (Edicions Club Editor).

Sandra Pereira, de Curolletes, ens recomana 'Germans', de Rocío Bonilla (Edicions Animallibres).

Llucia Font, de Rata Corner, ens recomana ‘Damas oscuras’, de diverses autores (Edicions Impedimenta).

Marisa Escalona, de la llibreria Abacus, recomana 'Venjaré la teva mort', de Carme Riera (Edicions Grup 62).

Marina Taura, de la llibreria Jaume Montsó, ens recomana 'La cova de l'últim gimneta', de Marc J. Bonet.

Sergio González, de la llibreria Literanta, ens recomana ' Parpadeo', de Theodore Roszak (Edicions Pálido Fuego).

 

Miquela Serra, de la llibreria Quart Creixent, ens recomana 'Les princeses més valentes', de  Dolores Brown i  Sonja   Wimmer (Edicions  Nube   Ocho ).

EDICIÓ PAPER 19/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF