Música
Cultura 27/05/2014

Queen publicarà cançons inèdites amb Freddie Mercury

L'àlbum s'anomenarà 'Queen forever' i gran part del material serà dels anys 80. "Hi ha grans balades i sona èpic", ha afirmat el guitarrista Brian May

Europa Press
1 min

MadridEl guitarrista de Queen, Brian May, ha explicat a la BBC, que el grup planeja publicar a finals d'aquest any una nova col·lecció de cançons entre les quals hi haurà interpretacions inèdites de Freddie Mercury. "Hem trobat alguns temes amb en Freddie cantant i nosaltres tocant que són bonics –ha assenyalat May–. Serà una recopilació que inclourà material que ningú ha escoltat mai. Crec que la gent realment ho gaudirà". L'àlbum podria anomenar-se 'Queen Forever'.

Gran part del material de 'Queen Forever' data dels anys 80 quan Queen estava en "ple vol", segons May. "És emocionant. Hi ha grans balades i sona èpic. Vam haver de començar de nou per què només hi havia sobres. Però em vaig asseure i vaig fer-hi alguna cosa gràcies a la tecnologia moderna", ha afegit May.

May encara no ha aclarit si l'àlbum inclourà les cançons de Freddie cantant amb Michael Jackson de les quals es va parlar fa uns mesos. Mentre no arriben aquestes cançons, Queen començarà una nova gira nord-americana amb Adam Lambert com a vocalista.

stats