Publicitat
Publicitat

SANT JORDI

Les llegendes esdevenen protagonistes de les activitats de Sant Jordi del Consell

S'ha programat un club de lectura, contacontes, un taller de roses, un tast poètic, una cercavila i contallegendes dirigits tant a grans com a petits

Les llegendes esdevindran protagonistes de les activitats que el Consell de Mallorca ha programat de cara al dia de Sant Jordi. La institució insular ha programat un club de lectura, contacontes, un taller de roses, un tast poètic, una cercavila i un contallegendes que estan dirigits a tota la família i que es duran a terme entre el Centre Cultural de la Misericòrdia i la paradeta de la institució a la plaça Major.

La Fundació Casa Museu presentarà la segona entrega del projecte WoW! Mallorca Literària. Si fins al moment es podia fer un recorregut interactiu resseguint diverses fites literàries, ara, amb 'L'illa dels tresors. Mallorca, aventures i llegendes', es podran resseguir i viure a través de l'aplicació mòbil fins a 30 llegendes repartides per tot Mallorca. Aquest Sant Jordi, però, només es podrà fer un tast, ja que només nou d'aquestes llegendes estaran disponibles. 

A més a més, hi haurà tertúlia literària a mans de la Biblioteca de Cultura Artesana, contacontes i taller de roses de paper dins el programa 'El Jardí Màgic de Dinamització Cultural', un tast poètic inclòs dins el Festival de Poesia de la Mediterrània i tota una programació centrada en el món de les llegendes, coordinada des de la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet.

“Hem preparat una proposta que generarà una dinàmica entorn de la literatura, la poesia, el món màgic de les llegendes, molt atractiva perquè les famílies s'apropin a les activitats del Dia del Llibre”, ha destacat Miralles.

La directora de la Fundació Casa Museu, Carme Castells, ha explicat que en aquesta nova entrega s'ha tractat que la descoberta de les llegendes sigui "al més lúdica possible". 

En la presentació, en la qual també han assistit el director insular de Cultura, Rafel M. Creus, la directora de la Biblioteca de Cultura Artesana, Carmen Martínez i Rosa Calafell, de l'Àrea de Dinamització Cultural, s'ha destacat la participació en les activitats d' Orgull Llonguet i la cercavila que farà el Circ Bover.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF