Publicitat
Publicitat

500 professionals i 5.000 espectadors, les xifres que deixa la Fira B!

Segons el Govern, la fira ha servit per revelar "el bon estat de salut" de les arts escèniques i "la necessitat d'enfortir-les i consolidar-les"

La primera edició del Mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears, Fira B!, va concloure diumenge amb un concert de l' Orquestra Simfònica al teatre Principal de Palma després de reunir 500 professionals i atreure uns 5.000 espectadors als espectacles programats.

La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, organitzadora de la trobada, ha fet "un balanç molt positiu" de la fira, que, en la seva opinió, revela "el bon estat de salut d'aquest sector cultural i la necessitat d'enfortir-lo i consolidar-lo", segons ha destacat en un comunicat.

Confluències i sinergies entre artistes i programadors a la Fira B!

La Conselleria destaca que Fira B! ha ofert "cinc dies amb 34 concerts i 23 espectacles escènics repartits per Palma, amb la participació de 253 artistes de les Illes Balears", i la presència en les trobades amb creadors i promotors de l'Arxipèlag de 147 programadors i agents estatals i internacionals.

En els dos dies de jornades professionals (divendres i dissabte) s'han dut a terme 370 reunions entre professionals i artistes, amb la intervenció de 282 agents entre directors de festivals, productors, distribuïdors, gestors culturals i creadors.

L'esdeveniment va acabar el passat diumenge al teatre Principal de Palma, amb un concert familiar en el qual la Simfònica va interpretar les bandes sonores de cinema més populars.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF