Cultura 11/11/2019

El Principal de Palma impulsa les primeres Jornades de Creació i Producció per a professionals de les arts escèniques

L'encontre tindrà lloc els dies 9 i 10 de desembre i servirà per presentar el nou projecte de suport a la creació del teatre públic

Ara Balears
1 min
Teatre Principal

PalmaEl teatre Principal de Palma ha organitzat per als dies 9 i 10 de desembre les primeres Jornades de Creació i Producció. Aquest encontre, obert a tots els professionals de les arts escèniques de Mallorca, tindrà com a objectiu la presentació del nou projecte de suport a la creació d'aquest teatre públic. Es desenvoluparà en diferents blocs que alternaran la presentació dels projectes amb diverses sessions formatives amb experts del sector.

La primera jornada tindrà com a eix "la informació sobre els nous criteris de producció, coproducció i exhibició del teatre Principal per tal que tots els agents del sector puguin conèixer-los", ha informat el teatre en un comunicat. Les dues jornades s'estructuraran en dues parts: una primera d'informativa i una segona de treball en grups per tal de desenvolupar les propostes presentades.

La segona jornada es dedicarà als centres de creació. Es presentaran les experiències de la feina que s'hi ha duit a terme en el marc dels convenis amb la Fundació Teatre Principal i es reflexionarà sobre les bases del seu futur funcionament. L'horari de les jornades serà de 10 a 14 h i de 15 a 19 h, i es duran a terme a la sala Petita. La inscripció es podrà fer a partir de dia 12 de novembre, a través d'un formulari que es podrà trobar al web Principal.

stats