Sèries
Cultura 15/09/2022

El Principal d'Inca serà l'escenari de presentació de 'Mòpies', la primera sèrie conjunta d'IB3, TV3 i À Punt

Es tracta d'una coproducció de quatre episodis ambientada en el santuari de Lluc

ARA Balears
1 min
Fotograma de la coproducció conjunta d'IB3, TV3 i À Punt, 'Mòpies'.

PalmaEls ens de radiotelevisió de les Balears, Catalunya i el País Valencià han escollit el teatre Principal d'Inca com a seu per a la presentació de Mòpies, la primera sèrie de ficció coproduïda per IB3, TV3 i À Punt, segons un comunicat emès per les tres corporacions.

La nova sèrie de ficció constarà de quatre episodis de 55 minuts. El repartiment l'encapçala l'actriu catalana Valèria Sorolla, juntament amb la mallorquina Alba Brunet, que estaran acompanyades per actors i actrius balears, catalans i valencians, com Santi Pons, Isabel Requena o Anna Berenguer. Es tracta d'una sèrie creada per Lluís Prieto i l'equip de guionistes el formen Sofia Martell, Pep Molina i Desirée de Fez.

Mòpies s'estrenarà pròximament al canal Super3 i ha estat produïda per IB3, À Punt i TV3, en coproducció amb la productora mallorquina Espaitemps. Compta també amb la participació de la productora valenciana Barret Cooperativa i amb el suport de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears, la Mallorca Film Commission i la Fundació Mallorca Turisme.

Aquesta sèrie de gènere fantàstic està ambientada en el santuari de Lluc, a la serra de Tramuntana de Mallorca, i explica la història de Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a uns campaments d'estiu on experimenta un fet traumàtic. Davant d'aquest inexplicable fenomen, Bel, juntament amb la incondicional ajuda de Judit, una jove monitora, i la col·laboració de Gori i Hilda, dos infants del campament d'estiu, anirà a la recerca de les claus per resoldre el misteri.

stats