Els premis Ciutat de Palma seran un cabaret

El mestre de cerimònies serà Bernat Molina, que estarà acompanyat d’un cos de ball amb sis ballarins que aniran donant pas als guardonats

El cabaret és la temàtica elegida per a una nova edició dels premis Ciutat de Palma, que tindran lloc dissabte vinent, dia 20 de gener, al teatre Principal. Els guardons més importants de la ciutat seran lliurats a ritme de cabaret com si es tractàs de Chicago. El mestre de cerimònies serà Bernat Molina, que estarà acompanyat d’un cos de ball amb sis ballarins que aniran donant pas als guardonats. La banda sonora la interpretaran en directe els 47 músics de la Banda Municipal de Música de Palma: “Fa prop de dos mesos que assagen el repertori i que preparam la gala”, assenyala la directora general de Cultura, Marta Ferrer, a aquest diari.

També hi haurà un moment dedicat a Josep Maria Llompart en el qual el cabaret quedarà de banda per donar pas a la lírica: es musicaran dos poemes de l’homenatjat al so de piano, en una gala que tindrà una durada d’hora i mitja i que arrencarà a les 19 hores.

Enguany, els guardons que es lliuraran són els d’investigació, arquitectura (bianual), poesia, novel·la, còmic, arts visuals, audiovisual, teatre i música, un total de nou premis Ciutat de Palma 2018.

La gala està dirigida per l’actor Bernat Molina, que també n’ha fet el guió, i el director musical és el també director de la Banda de Música de Palma. Una vegada acabada la gala s’inaugurarà una exposició al Casal Solleric amb les obres finalistes i guanyadora del premi d’arts visuals.

EDICIÓ PAPER 13/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF