DIA MUNDIAL DE LA POESIA

La poesia es ven en el mercat de l'Olivar

La plaça ha acollit un recital poètic amb set poetes illencs i un concert de Cap de Turc per celebrar el Dia mundial de la poesia

Per un dia, els versos i les paraules reposades han substituït el tragí i l'enrenou del mercat de l'Olivar. La poesia s'ha venut enmig de la plaça amb motiu del Dia mundial de la poesia de la Unesco amb un recital en el qual han participat set poetes illencs i que també ha inclòs el concert de la banda de postfolk Cap de Turc.

La novetat era patent per a tothom: tant per als placers, poc acostumats a veure actes d'aquest tipus al mercat, com per als poetes, poc avesats a recitar els seus versos en un escenari com és el centre del mercat de l'Olivar. Tot, organitzat per l' Institut d'Estudis Baleàrics.

Carles Fabregat, Pere Gomila, Glòria Julià, Joan Tomàs Martínez, Ponç Pons, Jean Serra i Antoni Vidal Ferrando han estat els encarregats d'oferir els seus versos als curiosos que, mentre omplien la senalla, s'aturaven a escoltar-los.

Per la seva banda, Cap de Turc, banda formada per Txema González, Pep Toni Ferrer, Jaume Reus, Laia Martinez i el dibuixant Max, ha interpretat pomes de Ramon Llull i romanços.

Els actes continuaran aquest dilluns vespre a Can Alcover. El cantautor Guillem Soldevila oferirà un concert en el qual interpretarà poemes musicats de diversos autors. La vetllada es completarà amb un recital poètic en el qual prendran part Josep Lluís Aguiló, Carles Fabregat, Pere Gomila, Joan Tomàs Martínez, Joan Perelló, Ponç Pons, Jean Serra i Antoni Vidal Ferrando.

Hoy el Mercat de l'Olivar ha formado parte de una gran iniciativa cultural con motivo del Dia Mundial de la Poesía. La música y la poesía se han fusionado para deleitarnos con momentos como este.#EsNouMercatOlivar #Mallorca #cultura #DiaMundialDeLaPoesia

Posted by Mercat de l'Olivar on dilluns, 21 / març / 2016

" data-width="500">

EDICIÓ PAPER 13/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF