Publicitat
Publicitat

Disney construirà dos parcs temàtics de 'Star Wars' als EUA

L'empresa anuncia que els parcs se situaran a Disney World (Florida) i Disneyland (Califòrnia)

El conseller delegat de Disney, Bob Iger, ha anunciat que l'estudi planeja construir dos parcs temàtics sobre la franquícia galàctica 'Star Wars' als Estats Units.

Els parcs se situaran a Disney World (Florida) i Disneyland (Califòrnia) i ocuparan cadascun una superfície d'una mica més de 5,5 hectàrees, ha indicat Iger a la fira D23 Expo. Disney crearà un entorn que "transportarà els visitants a un planeta de Star Wars totalment nou", si bé no ha precisat cap data per a la realització del projecte.

Mentrestant, els seguidors de les aventures espacials esperen amb impaciència l'estrena de la setena entrega de la saga, 'Star Wars. Episode VII: The force awakens', prevista per al desembre.

Disney va adquirir el 2012 Lucasfilm, els estudis fundats pel cineasta George Lucas, famosos per les franquícies 'Star Wars' i 'Indiana Jones'. La primera pel·lícula de 'Star Wars' es va estrenar el 1977, amb Harrison Ford en el paper del mític Han Solo, capità del Falcó Mil·lenari, i es va convertir en un fenomen cultural de masses.

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF