69 paradetes s’instal·len al centre de Palma per Sant Jordi

L'ARA Balears munta la seva tradicional taula a la plaça de Cort

Un total de 69 paradetes de llibres i associacions participen enguany en el recorregut de Sant Jordi, que comprèn el tram entre la plaça de Cort i la plaça d'Espanya de Palma.

Aquest dimarts es duran a terme recitals, signatures de llibres, contacontes, música, cercaviles i, com a novetat, enguany es presentaran la Poeteca i la Poetraca, impulsades per la Fundació Mallorca Literària. També en seran protagonistes les actuacions musicals de Nou Romancer, amb l'espectacle 'De cantar versos'; el duet d'electrovers Jansky i Marga Rotger. A més, l'ARA Balears muntarà la seva tradicional paradeta a la plaça de Cort.

La majoria de les activitats es faran en tres escenaris: a la plaça de Cort, amb el nom d'Institució Moll, on es duran a terme activitats relacionades amb llibres tan emblemàtics com la col·lecció 'Ansa per Ansa'; a la plaça Major, l'escenari de la Fundació Mallorca Literària, i un tercer a la plaça de la Porta Pintada de Palma.

Com que també és un dia festiu per als escolars, les activitats estan molt centrades en els infants. Així, es duran a terme diversos contacontes, com el que farà Viatge al Món de n'Aina, que estrenarà una sorpresa voladora molt especial, i 'Super Jordina', un contacontes il·lustrat, versió en clau de gènere de la llegenda de Sant Jordi.

Una altra de les novetats d'enguany és que, per primera vegada, el Gremi de Floristes col·labora amb el Gremi de Llibreters de Mallorca i durant tot el dia les floristes seran presents en el recorregut oficial pel centre.

La diada se celebrarà entre les 9 h i les 21 h. Aquest 2019 destaca per la seva alta participació. Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, les llibreries agremiades faran un 10% de descompte en tots els seus llibres.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF